Tijdelijk geen afspraken mogelijk.

Neem contact op vanaf september.

Onmiddellijk aan de slag


Met praktische tips kan je direct aan het werk.

Op maat


Altijd voedingsadvies dat past bij jouw levensstijl.

Blijvend resultaat


Ik doe niet mee aan dieethypes en crashdiëten. We streven naar langetermijnresultaten.


Even voorstellen


Mijn naam is Anna Claeys (°1984), moeder van twee dochtertjes, wereldreiziger, pedagoog, babbelaar en luisteraar en erkend diëtiste. Ik vond de ultieme match tussen coachen en de gezonde keuken in de job als diëtist. Nu ik zelfstandig ben, kan ik mijn enthousiasme helemaal op jou loslaten.


Ik doe de check - elke keer

Past het advies bij jou/ jouw gezin?

Kan je er onmiddellijk mee aan de slag?

Kan je dit volhouden?

Voel je je er goed bij?

Gewichtsbegeleiding

Wens je gewicht te verliezen of bij te komen?

Wil je je gewicht behouden maar je lichaamssamenstelling veranderen?


Ik begeleid je graag naar een gezond gewicht.

Gezonde levensstijl

Heb je last van een te hoge bloeddruk, slagaderverkalking, of hoge cholesterol, dan kunnen we samen zoeken naar een aanpassing van je huidige eetpatroon.


Geen zorgen dat je enkel nog sla zou mogen eten. We zoeken naar een gezond evenwicht dat bij jou past en waar je je goed bij voelt.

Zwangerschap

Zowel voor, tijdens als na de zwangerschap kan je terecht voor voedingsadvies op maat. Ben je zwanger en je wil weten wat je wel of niet mag eten? Of ben je misselijk waardoor je je zorgen maakt over de voedingsinname? Of wil je starten met een fertiliteitsbehandeling, maar is jouw gewicht te hoog? Ik geef je haalbaar advies, dat wetenschappelijk onderbouwd is.


Ook na de bevalling wil ik je ondersteunen om op een evenwichtige manier weer naar het gewicht van voor de zwangerschap te streven. 

Voor deze vragen of zorgen kan je bij mij terecht. We zoeken samen naar oplossing. 

Vegetarisch & veganistisch

Wil jij of iemand van je gezin graag vegetarisch of veganistisch eten met oog op een gezond eetpatroon, dan begeleid ik je graag om jouw voeding evenwichtig en gezond te houden.

Een op tien mensen heeft last van het prikkelbare-darmsyndroom (PDS). Gelukkig vormt het probleem geen bedreiging voor je gezondheid, al brengt het wel pijn en ongemak mee. Een aangepaste voeding maakt meestal een enorm verschil.

Prikkelbare darmsyndroom

Diabetes type 2

Heeft u (recent) de diagnose van diabetes type 2 gekregen, dan is het ongetwijfeld zoeken naar een andere manier eten. Ik geef u dan ook graag gericht advies om met diabetes om te gaan. Waarvan eet je best minder, waarvan net meer en hoe kunnen we een nieuwe balans vinden ?